PDA

View Full Version : Exported CFR problem in game : No svd for sid


djf
05-23-2009, 04:15 PM
Hi, i open this topic for a technical question
I am trying to export my cfr (http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=675420)(i have to test splines and peep positions but i have not yet animated the ride i am exporting the ride for learn some things)

So ovlmaker compile all successfully it creates me files, then i copy them in Style/Custom, i open game, when i click for place my custom ride game crashes with "No svd for sid". I don't know because it returns me this error..Cfr files (Style.common.ovl, Style.unique.ovl, HighEnergy.common.ovl, HighEnergy.unique.ovl) now are placed into %%RCT3 install dir%%/Style/Custom/Djf/highenergy/

This is my rawxml file:

<rawovl basedir="output" installdir="" xmlns="http://rct3.sourceforge.net/rct3xml/raw">

<rawovl basedir="Style\Custom\Djf\highenergy\" prefix="djf-">

<rawovl file="HighEnergy">
<import file="scenery_ride.xml" name="HighEnergy" id="mainimport"/>
</rawovl>

<rawovl file="Style">
<tex name="HighEnergyTexture" format="20">
<texture><data type="file">icon.bmp</data></texture>
</tex>
<gsi name="HighEnergyIcon" tex="HighEnergyTexture" left="0" top="0" right="80" bottom="64" />
<txt name="HighEnergyName" type="text">High Energy Kaiser</txt>
<txt name="HighEnergyDesc" type="text">Kaiser High Energy ride.</txt>

<anr name="HighEnergy" nametxt="HighEnergyName" description="HighEnergyDesc" sid="HighEnergy">

<attraction type="4" loopSpline="LoopSpline01" impref="mainimport">
<attractionPath spline="PeepSpline01" impref="mainimport" />
<attractionPath spline="MechSpline01" impref="mainimport" />
</attraction>

<ride attractivity="50" entryFee="10" seating="10">

<rideOption type="12">
<parameter>60</parameter>
<parameter>20</parameter>
<parameter>10</parameter>
</rideOption>

<rideOption type="10">
<parameter>10</parameter>
</rideOption>

<rideOption type="0"/>

<rideOption type="8" suboptionValue="2">
<parameter>0.8</parameter>
<parameter>0.4</parameter>
<parameter>0.3</parameter>
<parameter>0.3</parameter>
</rideOption>

<rideOption type="0"/>

<rideOption type="8" suboptionValue="5">
<parameter>0.8</parameter>
<parameter>0</parameter>
<parameter>0.04</parameter>
<parameter>1</parameter>
</rideOption>

<rideOption type="8">
<parameter>5</parameter>
<parameter>5</parameter>
<parameter>5</parameter>
<parameter>1</parameter>
</rideOption>

<rideOption type="0"/>

<rideOption type="11">
<parameter>0</parameter>
</rideOption>
</ride>
</anr>

<sid name="HighEnergy" nametxt="HighEnergyName" icon="HighEnergyIcon" ovlpath="Style\Custom\Djf\highenergy\HighEnergy" svd="HighEnergy">

<type scenerytype="23" />
<position xsize="16" ysize="20" zsize="32" xsquares="4" zsquares="5"/>
<colours choice1="0" choice2="0" choice3="0"/>
<squareUnknowns flags="1" minHeight="0" maxHeight="8" supports="0"/>
</sid>
<symbol name="StyleIndex" target="common" type="int" data="0" />
</rawovl>
</rawovl>
</rawovl>
Someone that have created CFRs has had this error exporting ride?
Thanks in advance

Flap
05-23-2009, 06:02 PM
maybey you made a double map...

put only maps in your directory with ovl files...
not double maps,

Cuase thats why i always get that message

djf
05-23-2009, 06:13 PM
What do you mean with double map?

Flap
05-23-2009, 06:17 PM
well you got one map
with the ovl files placed in a empty folder.

djf
05-23-2009, 06:33 PM
I still do not understand :p i have put the files in the correct directory as others flat rides, generally a custom flat ride have to be placed on Style/Custom/**author**/**ride sub dir**/
Sincerely i think the error is on xml file but tbh it seems to be written right:sleep:

{Freak}Rct3
05-24-2009, 04:38 AM
well... what i get from it, is that it's just not installed properly

and about the error you get afterwards, i think that does have something to do with double mapping.

id recomend that you delete you CFR map including your name... and re-create it. and see if that solves the problem. cause if there actually was an error in the xml... you would have noticed in the compiler.

djf
05-24-2009, 04:42 PM
Resolved! i have changed some names and now it is ok i can place it on game, now i am still working for fix splines that don't work correctly

gavt1976
05-24-2009, 05:15 PM
I am glad that you can get it sorted out now djf.